05-06-07

Ocharme Paris

Het weekend is ondertussen alweer voorbij. Vorige week vrijdag heb ik 5 x 1000m gedaan, telkens zo rond de 5'30" - 5'50" per km. Aleen de eerste 1000m veel te snel gelopen, 5'03" dit was ook duidelijk aan de hartslag te zien, die schoot onmiddellijk de hoogte in richting 169. Bij de 4 volgende 1000 metertjes dan wat trager gelopen. Trager was nodig ook, want 5 x 1000m in 5 minuten/km zou ik zeker nog niet aankunnen momenteel. Uiteindelijk ben ik vorige week maar 2 keer gaan lopen, ipv de geplande 3 keer.
Gisterenavond dan een wisselduurloop van 10km gelopen; telkens de hartslag zo tegen de 140-145 houden en dan iedere km zo'n 30 seconden versnellen. Resultaat: 10km in 1u07". Het liep niet echt soepel, dat kon ik al voelen na zo'n 5km, de hartslag ging na iedere versnelling van 30 seconden steeds moeizamer en moeizamer terug richting 140-145 en ik moest telkens ook een beetje gas terugnemen.
Vandaag is rustdag, en morgen gaan we dan eens 200m intervallen proberen.

Waar ik gisteren hartelijk om gelachen heb, is een stukje van de "MTV Movie Awards" dat ik zag op de "Rode Loper". Moppentapster eerste klasse "Sarah Silverman" had het erover dat "Miss Paris Hilton" naar de gevangenis moest, en om "la Hilton" op haar gemak te stellen, zouden de cipiers de tralies van haar cel in peniskleur schilderen. Silverman vond dat echter geen goed idee, de arme Paris zou haar tanden wel eens stuk kunnen bijten op die tralies.
De camera zoemde dan even in op Miss Hilton, die ook in het publiek zat, en haar gezichtje was goud waard, ze kon de humor van Sarah Silverman niet echt appreciëren, alhoewel ik eigenlijk wel betwijfel of Paris de clou wel had begrepen, want volgens mij is Miss Hilton haar BMI hoger dan haar IQ.
Op You Tube zijn blijkbaar de filmpjes al verwijderd, maar op de site van Sarah staat de volledige openings monoloog van de Mtv Movie Awards Sarah's Monoloog

ZO genoeg gezeverd, iedereen terug aan het werk nu, tot later.....
paris1sarah

10:47 Gepost door Kurt in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

tv-walkfit zolen ik loop inderdaad nu en dan met zo'n zolen , maar ben er niet helemaal tevreden over , ik ga toch kijken voor aangepaste zolen . Wat betreft die monoloog , ze is blijkbaar niet op haar mondje gevallen en paris lachte duidelijk maar groen .

Gepost door: roadrunnerke | 05-06-07

mooie wisselduurloop Zoals je zegt gaat het de ene dag beter dan de andere, niettemin een mooie training. Sarah's monoloog ga ik zeker eens beluisteren.

Gepost door: Dirk | 05-06-07

was wreed geestig hé die show op MTV... dat van die penissen vond ik in elk geval goed gevonden - Paris begreep dat waarschijnlijk gewoon niet ;-)
Mooie trainingen ook hoor, Kurt ! Doe zo verder én geniet van het lopen !

Gepost door: Steven | 05-06-07

Sarah geweldig die Sarah!! Paris speelde wel érg goed mee ;-)

Gepost door: geert | 05-06-07

paris zou ze nu a simple life hebben ?

Gepost door: jogginggirl | 05-06-07

Canicross met de onmogelijke Jack Dag Kurt, op Koen's blog gelezen dat lopen, laat staan wandelen moeilijk gaat met uw Jack Russel. Wel weet dat de Jack Russels zeer populair zijn in het canicrossmilieu en zeer sterk lopen. Ik ben er bijna zeker van dat hij enthousiast zal crossen als hij al zijn vrienden ziet vertrekken. Misschien eens komen kijken!

Gepost door: etienne | 05-06-07

Wel wel wel ... ;-D ik ben wel een heel grote fan van Paris ééééé !!!!! WAAR of NIET WAAR ;-))) ???? PS jou Jack Russell is net zo'n scheven als de mijne , ik kan daar ook nie mee gaan lopen , Levengevaarlijk voor kwetsuren !

Gepost door: katrien r | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.