30-07-07

Back

Zo, de 2 weken verlof zitten er alweer op. Tjonge tjonge, wat een triestig weer is dat hier geweest in den Belgique Huilen. Al bij al is het toch zo'n 3 dagen een beetje goed weer geweest, welgeteld 2 keer naar het strand kunnen gaan met de kleine die zo graag in het zand speelt.

Ondertussen heb ik dan ook eindelijk mijn eerste koerske gelopen tijden de ING 10km run te Oostende. Officiële tijd 51'56", netto tijd volgens mijn chrono was 49'50".  Tijdens de wedstrijd zelf nooit in de problemen gekomen, ik had dan  ook het gevoel dat ik mezelf niet volledig gegeven had, ik was zeker nog niet leeg gelopen. Volgende keer misschien een tandje proberen bij te steken, alhoewel de hartslag behoorlijk hoog was, gemiddeld 171 en de laatste 2 kilometer toch wel continu boven de 180. Ik kan in ieder geval tevreden terug kijken: doel was finishen binnen het uur en dat is dan ook ruimschoots gelukt. Ik ben nu nog een beetje aan het denken wat ik me als volgende doel wil stellen: de basissnelheid op de 10km proberen te verbeteren, of doorgaan voor een 15km of een halve marathon.

21:58 Gepost door Kurt in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

doelen combineer die doelen toch gewoon: je kan trainen voor een 10 mijl en terwijl aan je 10k snelheid werken.
Knap debuut!

Gepost door: geert | 31-07-07

10KM Oostende Hey Kurt,
Ik was ook in Oostende! Heb daar met een vriendin (van Antwerpen) afgesproken. Vermits ik in Tienen woon, kunnen wij eigenlijk praktisch nooit samen trainen voor onze marathons. Chris en ik hebben nu al 2 marathons samen gelopen (Firenze en Antwerpen).
Eind september gaan wij samen voor Berlijn! Daar willen wij onze beste tijd uiteraard verbeteren!
Loop jij op 01 sept ook in Edegem de 10km of in Hoegaarden (= Hollewegenjogging)?
Groetjes en nog veel loopplezier,
Marleen

Gepost door: Marleen | 09-08-07

De commentaren zijn gesloten.